Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86» оголошує конкурс для журналістів на тему «Українцям — гідні умови санітарії!»

Генеральна Асамблея ООН, розуміючи важливість впливу санітарії та гігієни на стан здоров’я людей та боротьбу з бідністю, економічний та соціальний розвиток, на довкілля, вирішила оголосити 2008 рік — Міжнародним роком санітарії (Резолюція ГА ООН 61/192 від 20 грудня 2006 р.).

З метою привернення уваги до проблем санітарії та безпечної води в Україні Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО) «МАМА-86» при підтримці WSSCC (Ради із співпраці в галузі водопостачання та санітарії при ВООЗ, Женева) оголошує конкурс «Українцям — гідні умови санітарії!» на кращу журналістську роботу, присвячену проблемам санітарії. Тематика конкурсу охоплює проблеми забезпечення населення України послугами водовідведення, поводження з комунальними стоками, соціальних та культурних аспектів санітарії, пропаганди гігієни та вирішенню цих проблем в містах та селах України.

Умови конкурсу:

Початок конкурсу: 20 березня 2008 року — Міжнародний День води

Закінчення: 30 жовтня 2008 року

Оголошення результатів конкурсу: 19 листопада 2008 — Міжнародний День туалетів

До участі в конкурсі запрошуються вітчизняні журналісти друкованих засобів масової інформації (вітчизняні газети, журнали, Інтернет газети).

Матеріали, що приймаються до розгляду Конкурсної комісії повинні відповідати тематиці конкурсу, надруковані у засобах масової інформації у зазначений вище проміжок часу. Розмір друкованих матеріалів не регламентується.

Матеріали повинні бути надіслані поштою (поштовий штамп не пізніше 25 жовтня 2008 року) до Конкурсної комісії ВЕГО «МАМА-86» на адресу вул. Академіка Янгеля, 4, оф. 126, м. Київ, 03057 або електронною поштою на адресу з поміткою «на конкурс про санітарію».

Результати конкурсу будуть опубліковані на сайті ВЕГО «МАМА-86» (http://mama-86.org.ua).

19 листопада 2008 року буде оголошено переможців конкурсу з врученням дипломів та заохочувальних премій. Про місце та час проведення нагородження буде додатково повідомлено.

До складу Конкурсної комісії ВЕГО «МАМА-86» будуть запрошені експерти, з якими ВЕГО «МАМА-86» співпрацює за визначеною тематикою.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном (044) 456-13-38 (контактна особа Цвєткова Ганна) або електронною поштою — з зазначенням теми «на конкурс про санітарію».