Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

Відбудуться громадські обговорення на тему «Екологічна політика — реалізація наших інтересів»

23 листопада 2006 року Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО)  «МАМА-86» проводить громадські обговорення на тему «Екологічна політика — реалізація наших інтересів».

Захід проводиться в рамках проекту «Громадське лобіювання першочергових рішень влади для підвищення ефективності екологічної політики» ВЕГО «МАМА-86» у партнерстві з Еколого-культурним центром «Бахмат» (м. Артемівськ), Асоціацією «Наш дім» (м. Івано-Франківськ) та Кримською республіканською асоціацією «Екологія і Мір» (м. Сімферополь), за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Метою громадських обговорень є вироблення за участі всіх зацікавлених сторін пропозицій щодо першочергових рішень центральних і місцевих органів державної влади для підвищення ефективності екологічної політики. На громадських обговореннях будуть представлені доповіді провідних фахівців, результати експертного опитування та дослідження ефективності екологічної політики в Україні.

Громадські обговорення відбудуться з 10 до 17 години 23 листопада 2006 року за адресою: м. Київ, вул. Пирогова 9, у приміщенні Національного Педагогічного Університету ім. М. П. Драгоманова.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у заході просимо надіслати до 21 листопада 2006 року наступну інформацію: ПІБ, організація, яку Ви представляєте, контактний телефон.

За більш детальною інформацією звертатися до координатора проекту Грінкевич Лідії зателефонувавши за номером: 8 (044) 279-55-14, або надіславши листа на електронну скриньку: