Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

Участь «МАМА-86» круглому столі
з впровадження Оргуської конвенції

22 червня 2004 р., відбувся круглий стіл «Реалізація Орхуської конвенції на регіональному та локальному рівнях в Україні», що проводився в рамках національного пілотного проекту Програми «Екологічна інформація, освіта та поінформованість громадськості ННД».

Серед учасників були представники громадськості, органів влади та журналісти. Під час зустрічі обговорювались основні проблеми співпраці та впровадження Оргуської конвенції на місцях, шляхи взаємодії та взаєморозуміння.

Учасники круглого столу ділилися своїм досвідом, обговорювали важливі питання, а також надавали конкретні поради щодо розвитку співпраці громадянського суспільства та влади. Представниця ВЕГО «МАМА-86» (Зубко О.С.) під час обговорення представила діяльність ВЕГО «МАМА-86», програму «Екотелефон», та презентувала проект «Зелений вибір України».

Результатом круглого столу стане розробка типового Положення про управління зв'язків з громадськістю та роботи з пресою Міністерства охорони навколишнього природного середовища та його підрозділів в областях.

Організатори заходу — програма «Екологічна інформація, освіта та поінформованість громадськості ННД», що фінансується Європейським Союзом, та партнери програми в Східному регіоні.

За більш детальною інформацією звертайтесь до