Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

Громадські слухання
проекту Закону про Загальнодержавну програму
«Питна вода України»

26 жовтня 2004 року о 10:00 в Будинку вчених (вул. Володимирська, 45а, Біла вітальня), відбудуться Громадські слухання.

Згідно рішення семінару «Водопостачання, санітарія та гігієна для всіх в Україні», який відбувся 22 вересня 2004 року в рамках Міжнародного водного форуму «АКВА-Україна-2004» в м. Києві, Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО) «МАМА-86» разом з Українською Водною Асоціацією проводить громадські слухання проекту Закону про Загальнодержавну програму «Питна вода України».

Ці слухання є підсумковим етапом громадських обговорень проекту Програми «Питна вода України» на місцях представниками різних зацікавлених сторін (науковцями, фахівцями водопостачання та громадськістю).

Згідно Оргуської конвенції участь громадськості у обговорені законопроектів програм та прийняті рішень покращує якість цих рішень та підвищує ефективність їх впровадження, тому ці слухання мають на меті:

  • інформування широкого загалу зацікавленої громадськості про Програму;
  • представити коментарі та обговорити зауваження від громадськості до проекту Програми.

Результати цих слухань будуть направлені у відповідні Комітети Верховної Ради України та державні структури для їх урахування.

На даному етапі роботи над законопроектом Програми «Питна вода України» засоби масової інформації мають відіграти важливу та вирішальну роль щодо поширення інформації про Програму, яка розглядається зараз у Верховній Раді України та привернути увагу до стратегії вирішення проблеми забезпечення громадян якісною питною водою в Україні на місцях.

Забезпечення громадян безпечною пітною водою є загально державною справою і, разом с тим, залежить від участі кожного.

Початок реєстрації о 9:30

За додатковою інформацією та акредитацією звертайтеся до інформаційного координатора ВЕГО «МАМА-86» Андрія Кумиша за телефонами 278-31-01, 278-77-49 або електронною поштою: .