Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

Представник «Мама-86» взяв участь у семінарі «Роль соціальної реклами як компоненту сталого розвитку суспільства» та громадських слуханнях «Соціальна реклама в Україні: здобутки та перспективи»

26 січня 2006 року в Міжнародному Виставковому Центрі в місті Києві проходив семінар «Роль соціальної реклами як компоненту сталого розвитку суспільства», метою якого було осмислення основних проблем ринку соціальної реклами в Україні, аналіз впливу соціальної реклами на розвиток українського суспільства та формування задач соціальної реклами як механізму захисту інтересів населення України.

Іще однією подією стали громадські слухання на тему: «Соціальна реклама в Україні: здобутки та перспективи», на яких обговорювались сучасні проблеми становлення, розвитку та перспектив розвитку соціальної реклами в Україні.

Організатором проведених семінару та слухань виступила організація «Спілка рекламістів України».

За підсумками громадських слухань було представлено проект резолюції, на базі якої будуть розроблятись звернення, які будуть направлятись до профільного комітету Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, рекламним агенціям, творчим спілкам, спеціалізованим засобам масової інформації та вищим навчальним закладам.

За додатковою інформацією звертатись до інформаційного менеджера ВЕГО «МАМА-86» Гнатюка М. В. за тел. 278-77-49 та 279-55-14.