Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

Проект «Зелений вибір України», напрямок «Екоосвіта»

Новини грудня 2004 р. від «МАМА-86-Харків»

Що: Зроблено перші підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості ВЕГО «МАМА-86» — «ЕКСПЕДИЦІЯ СТАЛКЕРА — РЯТІВНИКА ВСЕСВІТУ».

Де: Серед шкільних та позашкільних закладів міста Харкова.

Коли: 15 грудня 2004 року.

Чому: Як відомо, з 1 жовтня по 1 грудня 2004 року тривав цей дитячій захід, мета якого була присвячена розкриттю творчих здібностей дітей щодо врятування нашої планети від забруднення; щодо дбайливого ставлення до природних ресурсів.

ХМЕГО «МАМА-86-Харків» розповсюдила понад 80 примірників відповідних анонсів, які запрошували дітей прийняти участь в цьому творчому конкурсі.

За першими підсумками в конкурсі прийняли участь учні та вихованці 6 навчальних та позашкільних заходів міста Харкова, а саме з Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості, НВК № 153, ЗОШ № 56, ФМЛ № 27, ЗОШ № 122, ЗОШ № 39. Діти надіслали до конкурсу 68 робіт (50 малюнків та 18 оповідань). Шестеро харківських дітей надіслали по дві та більше роботи на цей конкурс.

На сей час цей захід триває, оскільки організатори конкурсу прийняли рішення про продовження терміну проведення конкурсу до 1 лютого 2005 року.