Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

СПОЖИВАЦЬКИЙ ВИБІР ЗА БЕЗПЕКУ ЗДОРОВ’Я І ДОВКІЛЛЯ

Як уникнути негативного впливу хімічних речовин у побуті зможуть дізнатися відвідувачі виставки «ХІМІЯ В ПОБУТІ»

Прес-анонс

5 червня 2007 року

з 11 червня 2007 року розпочинається всеукраїнський екологічний автобусний тур містами України. Організатор заходу — Всеукраїнська  екологічна громадська організація «МАМА-86» за підтримки Шведського товариства охорони природи.

12 червня 2007 р.  — Яремче (Івано-Франківська область) (біля Будинку Просвіти)
14 червня  2007 р. —Татарбунари (Одеська область) (біля Палацу Культури)
16 червня 2007 р. —  Феодосія (навпроти кінотеатру «Крим»)
17 червня  2007 р. —  Судак (міський парк)
19 червня  2007 р. — Миколаїв(навпроти будинку Держадміністрації)
20 червня  2007 р. — Харків (масив Салтовський, майданчик біля ЗОШ №122)
24 червня  2007 р. — Київ (вул. Хрещатик)

З 12:00 до 18:00 години відбудеться виставка «Хімія в побуті»,  спрямована на підвищення споживацької свідомості щодо хімічних небезпек, прихованих у нашій квартирі. Відвідати виставку та отримати інформаційні матеріали за згаданою тематикою може кожний бажаючий безкоштовно.

Це перший в Україні безпрецендентний проект, протягом проведенння якого в інтерактивній формі відвідувачам буде представлена інформація щодо оточуючих небезпек у середньостатистичній квартирі, а також існуючих на сьогодні їм альтернатив.

На які небезпеки ми наражаємося, коли заходимо до власної оселі? Як обрати товари, які будуть безпечні для нас та не становитимуть загрози довкіллю, серед  їх безлічі на магазинних полицях? Які продукти харчування і чому ми обираємо? Чи можемо ми щось зробити, щоб запобігти негативному впливу на здоров’я і довкілля хімічних речовин, які стали невід’ємною частиною сучасності? На всі ці запитання вже зможуть відповісти протягом заходу і відвідувачі пересувної виставки наступного разу впевнініше почуватимуться серед нескінченності вибору в магазині.

Організатори сподіваються, що даний проект стане кроком на шляху до формування споживацької культури. Задля уникнення екологічних загроз, з якими ми зіткнулися на даному етапі, — це основа подальшого (збалансованого) розвитку українського суспільства. Представлення виставки «Хімія в побуті» — інтерактивний спосіб показати як одна людина без зусиль може забезпечити власну безпеку, безпеку своїх близьких,  а також не загрожувати довкіллю своїми зростаючими тенденціями споживання.

За додатковою інформацією, а також для реєстрації на відвідування виставки просимо звертатися за телефонами: +38 (044) 456-13-38 або (066) 415-76-18 та
на електрону адресу: .