Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

«Про стан виконання Програми діяльності
Кабінету Міністрів України
«Послідовність. Ефективність. Відповідальність»

8 жовтня 2004 року в Українському домі відбулися громадські слухання «Про стан виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України «Послідовність. Ефективність. Відповідальність».

Участь в громадських слуханнях взяли представники 12 політичних партій, 154 громадських організацій та 17 наукових установ, а також члени Уряду, керівники центральних органів виконавчої влади, представники засобів масової інформації.

Вели слухання Міністр Кабінету Міністрів України Анатолій Толстоухов та голова Спілки жінок України Марія Орлик. В громадських слуханнях від Головдержслужби взяли участь перший заступник Начальника Головдержслужби, керівник апарату Микола Борсук, Ганна Зоценко, Валентина Горобець, Олександр Лашко.

Громадські слухання відкрив Міністр Кабінету Міністрів України Анатолій Толстоухов. Міністри та заступники міністрів проінформували присутніх про стан виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України «Послідовність. Ефективність. Відповідальність» та про результати опрацювання пропозицій, які надійшли під час громадських слухань підчас обговорення проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2005 рік».

За більш детальною інформацією звертайтесь до Урядового порталу або до та які представляли ВЕГО «МАМА-86» на громадських слуханнях.