Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

День води–2006 «МАМА-86», традиційно, провела у Музеї води

15 березня 2006 р. напередодні Тижня санітарії та гігієни та Всесвітнього дня води, який цього року присвячений темі «Вода та культура», ВЕГО «МАМА-86» у співпраці з КП «Водно-інформаційний центр» провела екскурсію до Музею води та лекцію з проблем води та санітарії для 19 студентів Університету сучасних знань та Національного аграрного університету.

На лекції студенти дізналися про культ води в традиціях різних націй; інфекційні хвороби, пов’язані з якістю води,  нітратне забруднення води та екосанітарію, почули більше про діяльність організації «МАМА-86» та Європейського молодіжного водного парламенту, до складу якого входять члени нашої організації.

Учасники заходу отримали добірку інформаційних матеріалів, серед яких: «Міжнародний день води 2006 року та Тиждень санітарії та гігієни», «Обережно, нітрати!» та «Захворювання, пов’язані з водою, в Україні».

Після закінчення лекції студенти та їхні викладачі висловили готовність співпрацювати та брати участь в акціях ВЕГО «МАМА-86». Студенти висловили особливу зацікавленість у роботі над такими екологічними проблемами як забруднення водних об’єктів та вода й освіта.