Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

Тренінги для вчителів
та «Водна школа» для журналістів
присвячені Всесвітньому Дню Води 2004 року

19 березня 2004 року у приміщенні КП «Водно-інформаційний центр» відбулися тренінги для вчителів та «Водна школа» для журналістів присвячені Всесвітньому Дню Води 2004 року, що цього року проходили під гаслом «Вода та катастрофи».

Заходи присвячені Всесвітньому Дню Води 2004 року підготовлені в рамках співпраці Головного управління комунального і готельного господарств та Головного управління освіти і науки КМДА, ВАТ «АК Київводоканал», ВЕГО «МАМА-86» та КП «Водно-інформаційний центр» стали спробою поєднати знання, можливості та зусилля фахівців з різних секторів суспільства з метою популяризації інформації щодо Всесвітнього Дня Води для проведення тренінгів серед вчителів навчальних закладів м. Києва.

До учасників тренінгів з вступним словом звернувся директор КП «Водно-інформаційний центр» Попов Олександр Юхимович. Представники кампанії «Питна вода в Україні» ВЕГО «МАМА-86» Цвєткова Ганна Максимівна та Грінкевич Лідія Едуардівна розповіли про ситуацію з Водою в світи та в Україні, представили інформацію щодо питань про Воду та катастрофи. Про практичну допомогу киянам у вирішенні проблем питної води в м. Києві доповіла координатор проекту «Екотелефон» ВЕГО «МАМА-86» Зубко Олена Сергіївна. Начальник громадської приймальні Береговий Олександр Леонідович поділився досвідом роботи громадської приймальні ВАТ «АК Київводоканал». Козьмійчук Ліана Миколаївна, педагог-організатор відділу зв'язків з громадськістю ОДП «Полтававодоканал» розповіла про досвід інформаційно-просвітньої роботи серед дітей та молоді Полтавщини. Цікава культурна програма чекала на учасників тренінгу — огляд експозиції КП «Водно-інформаційний центр» та екскурсія на оглядову вежу Центру.

У заході взяли участь 46 вчителів київських навчальних закладів та 5 журналістів.

Учасники тренінгу отримали інформаційні матеріали для проведення заходів до Дня Води. Організатори події сподіваються, що ці тренінги стануть початком налагодження плідних зв'язків та поштовхом до створення клубу друзів КП «Водно-інформаційний центр» та запропонували відповісти на питання Анкети з метою аналізу отриманого досвіду та його розвитку.