Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

4—7 листопада відбудеться міжнародна конференція «Партнерство задля досягнення Цілей розвитку Тисячоліття щодо забезпечення послугами водопостачання та водовідведення у регіоні СЄКЦА»

Жіноче водне партнерство Women for Water partnership (WfW), Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО) «MAMA-86» та Жінки Європи за спільне майбутнє (WECF) запрошують жіночі громадські організації, що працюють з питань води у регіоні Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії (СЄКЦА) до участі у 1-ій Регіональній робочій конференції WfW «Партнерство задля досягнення Цілей розвитку Тисячоліття щодо забезпечення послугами водопостачання та водовідведення у регіоні СЄКЦА», що відбудеться 4—7 листопада 2007 р. у Києві, Україна.

Беручи до уваги, що 2008 рік проголошений ООН Міжнародним роком санітарії, 1-ша Регіональна робоча конференція Жіночого водного партнерства має на меті зробити внесок у налагодження співпраці та створення конструктивних партнерств між громадськими організаціями, владою та бізнесом задля вирішення проблем забезпечення населення якісними послугами з водопостачання та водовідведення у країнах Центральної та Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії.

В конференції візьмуть участь представники громадських організацій з Білорусії, Болгарії, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизії, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Румунії, України, Узбекистану, гості з партнерської жіночої НУО з Зімбабве, представники українських міністерств та відомств, українські та закордонні експерти з питань водопостачання та водовідведення, представники міжнародних та донорських організацій.

Конференція буде спрямована на:

  1. Обмін досвідом та знаннями з вирішення питань водопостачання та водовідведення в рамках програм/проектів, що виконуються у регіоні.
  2. Створення можливостей для поширення кращих практик на основі детального аналізу ситуативних досліджень, зроблених у Болгарії, Вірменії, Румунії, Україні та Узбекістані.
  3. Визначення зацікавлених партнерів для подальшої співпраці.

1-ша Регіональна робоча конференція Жіночого водного партнерства є ефективним механізмом, що надасть можливість жіночим НУО розвивати співпрацю між собою та з різними секторами суспільства, підвищити власний потенціал для вирішення місцевих проблем водопостачання та санітарії, досягнення Цілей розвитку тисячоліття по воді та санітарії. Конференція буде сфокусована на обговореннях ситуативних досліджень проблем водопостачання та водовідведення в країнах регіону, де вже працюють партнери WfW, обміні досвідом між громадськими організаціями — членами та не членами Жіночого водного партнерства. Очікується, що на конференції будуть представлені результати перших A4A пілотних проектів, які виконані в регіоні за допомогою WfW, відбудеться обговорення отриманих уроків  та нових ситуативних досліджень для подальшого втілення та співпраці.

За подальшою інформацією звертайтеся до Цвєткової Ганни .