Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

Запрошуємо взяти участь у виставці,
присвяченій святкуванню Міжнародного Дня Землі

Запрошуємо неурядові екологічні організації, а також компанії та підприємства, що працюють у сфері розробки, виробництва та продажу екологічно дружніх товарів і послуг, до участі у виставці, присвяченій святкуванню Міжнародного Дня Землі, яка відбудеться 22 квітня 2007 року на вулиці Хрещатик, м. Київ.

Другий рік поспіль темою святкування Міжнародного Дня Землі є проблема зміни клімату. Зараз вона визнана на міжнародному рівні, а її вирішення залежить від кожного безпосередньо. Адже кожний із нас може стати не частиною проблеми, а частиною її вирішення. Доклавши спільних зусиль, людство отримує шанс уникнути природних катаклізмів, таких як повені та урагани, аномальні зливи та засухи, спека та заморозки тощо, які ми все частіше спостерігаємо протягом останніх десятиліть. Це — наш вибір! «Зелена» енергетика, енергоощадні технології, екологічно дружнє виробництво, безпечні для здоров’я й довкілля товари та послуги, оптимізація споживання природних ресурсів та індивідуального споживання стають на заваді процесу зміни клімату.

Мета виставки:      
Надати можливість неурядовим екологічним організаціям, а також компаніям та підприємствам, що працюють в сфері розробки, виробництва та продажу екологічно дружніх товарів та послуг, продемонструвати свої напрацювання в галузі вирішення проблеми зміни клімату шляхом презентації власної діяльності і можливих моделей розвитку сталої енергетики і сталого споживання та виробництва та донести екологічну інформацію до мешканців Києва та гостей столиці.

Організатор виставки:
Всеукраїнська екологічна громадська організація (ВЕГО) «МАМА-86» за підтримки  Управління охорони навколишнього природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) в рамках всеукраїнської акції «Зелений паросток майбутнього» згідно з Указом Президента України від 1 квітня 2005 року № 571/2005.

Місце проведення: м. Київ, вул. Хрещатик.

Виставкова площа для розміщення інформаційно-просвітницьких матеріалів НУО буде надаватися безкоштовно.

Для участі у виставці необхідно надіслати заявку, в якій зазначити:

  • Назву організації
  • Повну поштову адресу
  • Телефон
  • Ел. адресу
  • Вид діяльності
  • Контактну особу

Заявки приймаються до 11 квітня 2007 року електронною поштою:
або факсом: (044) 278-77-49, 279-55-14

За додатковою інформацією звертайтеся до Ганни Іващенко, ВЕГО «МАМА-86»