Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

Водопостачання, санітарія та гігієна для всіх в Україні!

22 вересня 2004 з 14:00 до 18:00 в Малому залі 1 Міжнародного Виставкового Центру за адресою: Броварський проспект, 15, Всеукраїнська екологічна неурядова організація «МАМА-86» в рамках Міжнародного водного форуму «AQUA Україна — 2004» за участю Української Водної Асоціації, WSSCC — Ради із співпраці в галузі водопостачання та санітарії при ВООЗ та WECF — Women in Europe for a Common Future — Європейської мережі жіночих НУО «Жінки Європи за спільне майбутнє» проводіть семінар «Водопостачання, санітарія та гігієна для всіх в Україні».

Після Самміту у Йоганнесбурзі 2002 року Комісія зі стійкого розвитку ООН проголосила 2004—2005 роки — роками підготовки політичних рішень задля досягнення Цілі розвитку на тисячоліття у галузі водопостачання та санітарі: «до 2015 року скоротити вдвоє частину населення, яке нині не має доступу до безпечної питної води та необхідних умов санітарії». Серед шести мільярдів жителів Землі сьогодні 1,1 мільярди не мають доступу до питної води і більш ніж 2,4 мільярди — до умов санітарії.

Семінар «Водопостачання, санітарія та гігієна для всіх в Україні» має на меті подати інформацію щодо дій на міжнародній арені з вирішення проблем покращання умов водопостачання і санітарії та щодо ситуації, яка слалася в Україні. Під час семінару будуть представлені нові тенденції і технології вирішення проблем санітарії та результати їх впровадження за кордоном і в Україні, відбудеться обмін досвідом співпраці різних зацікавлених сторін щодо вирішення проблем забезпечення найбільш незабезпечених верств споживачів в Україні якісною питною водою та умовами санітарії. Завдання семінару — обговорити можливості та досягти взаєморозуміння між представниками різних секторів суспільства щодо покращення співпраці на місцевому, національному та міжнародному рівнях у вирішенні означених проблем.

Програма семінару «Водопостачання, санітарія та гігієна для всіх в Україні»

Резолюція семінару «Водопостачання, санітарія та гігієна для всіх в Україні»