Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

Молодіжна делегація від ВЕГО «МАМА-86» гідно представила Україну на VII Європейському молодіжному водному парламенті

VII Європейський молодіжний водний парламент (ЄМВП) проходив у Молдові з 7-го по 11-те жовтня 2006 року. Головною темою роботи цього Парламенту було водопостачання та водовідведення у сільській місцевості.

У роботі ЄМВП брали участь делегації з вісьмох країн: Франції, Бельгії, Молдови, Румунії, Росії, України, Словенії та Греції. До складу української делегації увійшли сім молодих парламентаріїв від ВЕГО «МАМА-86»: Аліна Желада з с. Бобрик Ніжинського району, Наталя Савчук з с. Ворохта, Яремчанського району, Надя Лисевич з с. Трапівка Татарбунарського району, Віталіна Бурка з м. Ізмаіла, Руслан Мельниченко з м. Татарбунари, Олександр Чумаченко з с. Приморське Татарбунарського району, Катя Ганчік з м. Татарбунари.

За словами Ганни Цвєткової, координатора кампанії ВЕГО «МАМА-86»  «Питна вода та санітарія в Україні», що була запрошена на ЄМВП в якості експерта, всі учасники делегації були гідні честі представляти молодь України та ВЕГО «МАМА-86».

Молоді парламентарі дуже старалися та гарно працювали. Особливо треба відзначити перемогу  команди ВЕГО «МАМА-86» на конкурсі презентації проектів. Шість українських учасників за 15 хвилин зробили гарну презентацію своїх водних проектів англійською мовою, до того ж вони чітко та по суті відповіли на питання міжнародного жюрі.

Результатом успішної роботи либонь чи не самої  молодої команди на VII ЄМВП стало третє місце серед шести представлених проектів, що було відзначено дипломом та нагородою.

Додаткова інформація: Звіт про участь у VI Европейському молодіжному водному парламенті.