Увага! Це архівна версія сайту. Новий сайт ВЕГО «МАМА-86» знаходиться ТУТ

IV Міжнародний водний форум — АКВА Україна-2006

Відбудеться презентація результатів проекту ВЕГО «МАМА-86» «Співпраця задля стійкого розвитку на селі: водопостачання, екосанітарія та органічне сільське господарство»

20 вересня 2006 року Всеукраїнська екологічна неурядова організація (ВЕГО) «МАМА-86» разом з партнером Women in Europe for a Common Future (WECF) Germany/Netherlands та за організаційної допомоги Української Водної Асоціації проводить семінар-презентацію результатів виконання проекту «Співпраця задля стійкого розвитку на селі: водопостачання, екосанітарія та органічне сільське господарство» в рамках 4 Міжнародного форуму «АКВА Україна–2006».

На семінарі будуть представлені та обговорені результати впровадження технічних рішень задля поліпшення умов водопостачання та водовідведення у сільській місцевості. У рамках проекту програми «МАТРА» було здійснено демонстраційні проекти з реконструкції водогону у смт. Ворохта, збудовано екосанітарні туалети для 2 сільських шкіл та 7 приватних домогосподарств у 3 проектних місцевостях  України.

Для участі в семінарі запрошені провідні фахівці з Німеччини та Швеції, які візьмуть участь у обговоренні результатів проекту та представлять свій досвід вирішення проблем водовідведення за допомогою екосанітарних технологій, зокрема, буде представлено досвід 12 років роботи з вирішення проблем водовідведення у країнах басейну Балтійського моря.

Бажаючі взяти участь у семінарі повинні подати заявки в Київський офіс ВЕГО «МАМА-86» до 15 вересня 2006 року. Організатори мають обмежені кошти на підтримку приїзду учасників семінару, що мешкають поза Києвом, тому проханні надсилати заявку, яка містить наступну інформацію:

  1. ПІП,
  2. організація, яку представляєте,
  3. короткий опис (не більше 0,5 сторінки) досвіду вирішення проблем водопостачання та водовідведення,
  4. вартість квітка у гривнях.

Фінансова допомога на транспортні витрати може бути надана 50 учасникам заходу, що мешкають поза Києвом.

Із заявками та за докладнішою інформацією звертайтеся до Цвєткової Ганни за електронною адресою або за телефоном (044) 278-77-49.