В Івано-Франківську відбулася нарада-семінар «Пестициди — виклики сьогодення» Print
News - Chemical Security News
Monday, 16 March 2015 16:16

caption12 березня 2015 р. в м. Івано-Франківську відбулася нарада-семінар «Пестициди — виклики сьогодення» для директорів, завідуючих відділами, методистів станцій юних натуралістів та еколого-натуралістичних центрів, а також представника департаменту освіти Івано-Франківської ОДА (ОЕНЦУМ).

Всього в зустрічі взяли участь 18 осіб. Організатором семінару виступила ЯМЕГО «МАМА-86-Яремче» в рамках інформаційної кампанії «Майбутнє без непридатних пестицидів».

Учасники заходу ознайомилися з історією та сучасним станом з непридатними пестицидами в області. Було представлено попередній досвід ВЕГО «МАМА-86» у вирішенні проблем небезпечних отрутохімікатів та перспективи нового проекту за підтримки Шведської Агенції з міжнародного розвитку та співробітництва SIDA.

Фахівці в галузі позашкільної освіти отримали знання про ризики для населення і довкілля від непридатних пестицидів.

Любов Косило, член ЯМЕГО «МАМА-86-Яремче» та, водночас, керівник гуртків ОЕНЦУМ, представила дидактичний матеріал: тематичний урок, інформаційні буклети, анкети та положення про конкурс.

Для учасників ця тема виявилася цікавою, оскільки вона розкриває нові напрямки роботи з учнями, а також нові методи проведення інформаційно-просвітницьких кампаній.

P3120020 P3120025 P3120028 P3120038

Марта Корчемлюк, координатор проекту

 

 
Home News Chemical Safety В Івано-Франківську відбулася нарада-семінар «Пестициди — виклики сьогодення»
Google+