Запрошуємо до обговорення попередніх результатів Громадської оцінки екологічної політики за 2013 рік Print
Friday, 13 February 2015 18:22

captionЗапрошуємо Вас ознайомитись та надавати свої коментарі до попередніх результатів Громадської оцінки екологічної політики за 2013 рік, які розміщені на сайті.

Проведення даного дослідження було скоординовано ВЕГО «МАМА-86» в рамках проекту «Розбудова екологічної демократії в Україні», що фінансується Європейським Союзом та впроваджується ВЕГО «МАМА-86» за участю широкого кола громадських екологічних організацій.

Моніторинг та оцінка екологічної політики держави є важливою діяльністю громадянського суспільства, що дає змогу вплинути на державні та регіональні рішення. Зокрема одним з інструментів цієї діяльності є проведення громадської оцінки екологічної політики держави, що об’єднує зусилля широкого кола екологічних організацій та громадських активістів і дає можливість поділитися оцінками та рекомендаціями щодо існуючого в державі стану екологічної політики та надати свої зауваження та рекомендації для його покращення.

Коментарі із зазначенням Вашого прізвища та імені, а також організації (у разі приналежності до громадських організацій) просимо надсилати на електронну адресу: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Щорічна доповідь НУО «Громадська оцінка національної екологічної політики» за 2013 рік (робоча чернетка, версія 3)
 
Home Ecologization News Запрошуємо до обговорення попередніх результатів Громадської оцінки екологічної політики за 2013 рік
Google+