Стартує другий модуль «Школи для представників екологічних громадських організацій» Print
News - MAMA-86 News
Friday, 23 October 2015 17:48

caption26 жовтня стартує другий модуль «Школи для представників екологічних громадських організацій».

Під час навчання учасники Школи будуть розглядати діючі та ще нереалізовані екологічні проекти, які отримали фінансову підтримку з боку донорів (після завершення І-го модуля Школи) та\або будуть подаватися на розгляд міжнародних і вітчизняних донорів. Учасники матимуть можливість обмінятися досвідом щодо ефективного планування, моніторингу й оцінки, посилення результатів і розширення впливу регіональних екологічних проектів. Під час навчання планується розглянути питання щодо залучення волонтерів, соціального партнерства та еко-активізації громади. Значна увага буде приділена реальним історіям успіху міжсекторальної співпраці в різних регіонах України.

По завершенню Школи всі учасники отримають дипломи про закінчення навчання в «Школі для представників екологічних громадських організацій-2015», яку організовує ВЕГО «МАМА-86».

Старт Школи вже наступного Вівторка!

Проект реалізовується за підтримки Шведського агентства міжнародного розвитку (SIDA).

Ми сподіваємося, що 20 екологічних організацій, які пройшли навчання під час літнього модуля, вже співпрацюють між собою в рамках неформальної інформаційної мережі: обмінюються досвідом, ефективними практиками, відвідують заходи один-одного.

Школа ВЕГО «МАМА-86» — це дві навчальні сесії для представників екологічних громадських організацій з метою покращення діяльності екологічних місцевих екологічних організацій та посилення їх спроможності впливати на екологічну політику. В рамках Школи заплановано надати місцевим екологічним організаціям, навички і знання, необхідні для дієвої реалізації ними екологічних проектів.

 
Home News Other News Стартує другий модуль «Школи для представників екологічних громадських організацій»
Google+