Розпочав роботу форум «Довкілля для України» Друк
Новини - Новини МАМА-86
Вівторок, 23 квітня 2013, 00:00

dovkillya logo23 квітня 2013, Київ — Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова відкрила Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України», який триватиме три дні у Міжнародному виставковому центрі.

img 6746_t

Олег Проскуряков, Міністр екології та природних ресурсів України: "Сьогодні Україна є активним учасником усіх основних механізмів міжнародного співробітництва у сфері довкілля"

Оголосивши форум відкритим, пані Акімова зачитала вітання від Президента України. "Нинішній захід покликаний привернути увагу громадськості до проблем навколишнього середовища, підвищити обізнаність людей у питаннях збереження довкілля і стимулювати до конкретних дій, спрямованих на його поліпшення", – йшлося зокрема у вітанні.

img 6746_t

Ірина Акімова, перший заступник Глави Адміністрації Президента України: "Люди, що тут зібралися – це друзі екології, які хочуть своїми руками допомагати України бути квітучою – у прямому сенсі цього слова – державою"

Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков, який також виступив на церемонії відкриття форуму, назвав цю подію "непересічною", серед іншого й тому, що вона відбувається через 10 років після 5-ої Загальноєвропейської конференції міністрів охорони навколишнього середовища "Навколишнє середовище для Європи", проведеної в Києві у 2003 р.

У церемонії також взяли участь перший заступник керівника Комітету ВР з питань екології Олег Лукашук, радник Прем'єр-міністра України Анатолій Толстоухов, представники дипломатичних місій.

Форум, організований Міністерством екології та природних ресурсів і Українським центром міжнародних виставок, конференцій та форумів, включатиме різноманітні заходи, серед яких VI Міжнародна виставка "Довкілля 2013", круглі столи й семінари, презентації та конференції, церемонії нагородження.

ВЕГО МАМА-86 братиме участь у виставці, а також низці інших заходів у рамках форуму.

img 6713

img 6715

img 6717

img 6728

img 6730

img 6734

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Головна Новини Новини «МАМА-86» Розпочав роботу форум «Довкілля для України»
Google+