У Севастополі відбулася конференція жителів Органу самоорганізації населення (ОСН) мікрорайону «Єдність», присвячена початку розробки Місцевого плану дій із охорони довкілля Друк
Новини - Новини МАМА-86
Четвер, 26 грудня 2013, 16:14

captionПро початок розробки такого плану оголосили 12 грудня 2013 року. Установча конференція одноголосно постановила почати роботу із розробки Місцевого плану дій із охорони довкілля і затвердила склад робочої групи.

 

Цій конференції передувала піврічна підготовча робота, ініціатором та організатором якої виступила організація «Екологічні ініціативи-МАМА-86-Севастополь» відповідно до свого стратегічного плану на період із 2013 до 2018 року.

За час підготовки було сформовано основний склад ініціативної групи, проведена попередня інформаційна компанія із питань збору сміття, каналізування, водопостачання у мікрорайоні, визначені основні напрямки майбутнього плану.

На установчій конференції перед жителями мікрорайону виступили члени ініціативної групи Тетяна Герасимова, Сергій Живодуєв та Олена Листопад.

Тетяна Герасимова представляла неурядову організацію і розповіла про попередню роботу, проведену ініціативною групою. Вона виділила основні «больові точки» мікрорайону та шляхи вирішення проблем, якими їх бачать члени ініціативної групи. Тетяна Герасимова анонсувала також телефони «гарячої лінії» із приймання інформації від населення, яка розпочала свою роботу в мікрорайоні.

Сергій Живодуєв, депутат міської Ради від МК «Єдність», відзвітував про здійснену роботу в мікрорайоні за минулий рік, виступив у підтримку розробки Місцевого плану дій із охорони довкілля та запевнив зібрання, що як член ініціативної групи лобіюватиме інтереси громади на всіх рівнях виконавчої та законодавчої влади.

Він також зазначив, що робоча група відкрита і готова прийняти тих, хто бажає попрацювати на благо громади.

Олена Листопад, Голова ОСН «Єдність», представила законодавчу базу із самоорганізації населення та підкреслила, що держава надає жителям можливість самостійно створювати комфортні умови для проживання в мікрорайоні.

photo2 photo1

photo3 photo4

photo5 photo6

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Головна Новини Новини «МАМА-86» У Севастополі відбулася конференція жителів Органу самоорганізації населення (ОСН) мікрорайону «Єдність», присвячена початку розробки Місцевого плану дій із охорони довкілля
Google+