Громадські організації Полтавщини з’їхалися до Диканьки для обговорення проблем регіону Друк
Новини - Новини МАМА-86
Понеділок, 19 жовтня 2015, 12:51

caption2 жовтня представники «МАМА-86-Полтава» брали участь у регіональній науково-практичній конференції «Природоохоронна складова діяльності громадських організацій Полтавської області».

«МАМА-86-Полтава» розповіли про досвід у вирішенні екологічних проблем Полтавщини, поділилися результатами проектної діяльності організації, основними досягненнями у співпраці з органами влади та громадськістю.

Під час конференції відбулась презентація проекту Тиждень екологічного споживача 2015 «Живи органічно!», було висвітлено основні здобутки компанії ТЕС на Полтавщині. Учасники мали змогу ознайомитись із інформаційними матеріалами ТЕС-2015, журналом ЕкоМама та іншими буклетами ВЕГО «МАМА-86».

На конференції піднімалися такі питання як: роль громадськості у вирішенні екологічних проблем регіону; особливості співпраці НУО та органів влади; екологічна освіта населення та приклади реалізації екологічних проектів.

В конференції брали участь: представники органів влади; українські екологічні громадські організації; студенти та викладачі ВНЗ Полтавщини; обласні ЗМІ.

Захід відбувся у приміщенні картинної галереї ім. Марії Башкірцевої у Диканці, під патронатом Диканської районної державної адміністрації, Диканської районної ради, Регіонального ландшафтного парку «Диканський», Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

2969 2980 2970

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Головна Новини Новини «МАМА-86» Громадські організації Полтавщини з’їхалися до Диканьки для обговорення проблем регіону
Google+