В Новій Каховці відбувся тренінг з написання проектів для організацій мережі «МАМА-86» Південного регіону Печать
Новости - Новости МАМА-86
24.04.13 10:08

captionЗустріч представників організацій «МАМА-86» з Південного регіону (Феодосія, Севастополь, Нова Каховка та Миколаїв) відбулась в Новій Каховці 12–13 квітня 2013 року.

Зустріч була присвячена пошуку шляхів спільної роботи у формі мережевих проектів. В рамках зустрічі представники Центрального офісу провели тренінг з підготовки проектних пропозицій, який дозволив учасникам більш детально опрацювати вироблені проектні ідеї, з позицій нового професійного рівня підійти до розробки мережевих проектів.

В зустрічі брали участь люди, які мали за плечима значний досвід підготовки проектних пропозицій. Тому тренінг, який провели виконавчий директор «МАМА-86» Зоряна Міщук та менеджер з питань інституційного розвитку «МАМА-86» Роман Шутов, був зосереджений на більш складних аспектах написання проектів, таких як логічна структура проекту, індикатори результатів проекту, правильне формулювання проблеми, мети і завдання проекту тощо.

Отримані знання учасники відразу застосовували до розроблених ними мережевих проектних ідей. Детально були опрацьовані проекти з поширення технологій використання відновлювальних джерел енергії та просування екологічної культури громадян; жваві дискусії викликав проект по боротьбі з міським сміттям; багато уваги було приділено проекту з проблем якості питної води з Дніпра.

Учасники повернулися до своїх міст з багажем нових знань і амбітними, але реалістичними планами щодо подальшої роботи. Мету зустрічі вони вважають досягнутою: діалог, що відбувався в Новій Каховці, продовжується в дистанційному режимі; проекти набувають більш чітких і конкретних форм, що дає сподівання на подальшу співпрацю над їх практичним впровадженням.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Главная Новости Новости «МАМА-86» В Новій Каховці відбувся тренінг з написання проектів для організацій мережі «МАМА-86» Південного регіону
Google+