Всесвітній день охорони навколишнього середовища Печать
Новости - Новости МАМА-86
05.06.13 13:55

wed logo_2013_240x160Шановні друзі!

ВЕГО "МАМА-86" щиро вітає всіх із Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища!

Започаткований Генеральною асамблеєю ООН ще в 1972 році, для нас – екологічної громадської організації – цей день є не тільки святом, але й приводом переосмислити та посилити наші дії на захист довкілля.

Цього року Всесвітній день охорони навколишнього середовища проходить під гаслом «Думай. Їж. Зберігай» («Think.Eat.Save») і присвячений боротьбі з надмірним навантаженням на довкілля, зумовленим нашими звичками, пов’язаними з харчуванням. За даними ООН третина всіх харчів, що щорічно виробляються для споживання людиною – близько 1,3 млрд. тонн – втрачається або марнується. А отже вкладені в це ресурси теж витрачаються марно. І це в той час, коли щодня 20 000 дітей у віці до 5 років помирають від голоду, а харчами, змарнованими в Європі, можна було б нагодувати 200 млн. людей.

ВЕГО «МАМА-86» розглядає просування сталого споживання в Україні як один із пріоритетів своєї діяльності і з минулого року розпочала практику проведення на початку жовтня Тижнів екологічного споживача. Концепція цієї  кампанії полягає у проведенні різноманітних інформаційно-просвітницьких акцій, що спрямовані на різні цільові аудиторії, мають на меті популяризацію екологічно відповідального споживання й сфокусовані на одній з актуальних тем сталого споживання. У дусі глобальних екологічних пріоритетів цьогорічна кампанія буде присвячена темі екологічно відповідального (екологічно свідомого) харчування.

Закликаємо усіх небайдужих приєднуватися, щоби спільними зусиллями зберегти довкілля заради сьогоднішнього й прийдешнього поколінь!

Щиро Ваша,

ВЕГО "МАМА-86"

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Главная Новости Новости «МАМА-86» Всесвітній день охорони навколишнього середовища
Google+