«МАМА-86-Харків» розпочала впровадження проекту з енергозбереження та енергоефективності Print
News - MAMA-86 News
Tuesday, 19 January 2010 11:48

news«Енергозберігання та енергоефективність — раціональне використання енергоресурсів у школі від дітей до дорослих, від сім’ї до суспільства», таку назву має проект ХМЕГО «МАМА-86-Харків», розпочатий 23 грудня 2009 р. за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив та Благодійного фонду «ФК Прем’єр» (Харків, Україна).

Цей проект стане продовженням роботи організації щодо інформування, навчання та втілення ідей сталого споживання у повсякденному житті громадян у співпраці з органами освіти, навчальними закладами та іншими зацікавленими сторонами. Проект представляє собою практичну кампанію, яка складається з інформаційних та освітніх заходів, наукових досліджень за тематикою проекту, виконаних школярами та студентами, а також поширення знань і технічної (пілотної) діяльності, спрямованої на те, щоб допомогти школярам, студентам, вчителям м. Харкова усвідомити своє ставлення до раціонального використання електроенергії через призму її сьогоднішнього й майбутнього споживання.

Основним місцем виконання проекту стане Харківська загальноосвітня школа №129. Тут буде проведено модернізацію енергетичного обладнання з використанням енергозберігаючих технологій і підходів шляхом підготовки та проведенням повної заміни ламп розжарювання енергозберігаючими лампочками.

У рамках інформаційної кампанії за проектом буде виконано цілу низку науково-дослідних та освітньо-виховних заходів, які допоможуть залучити школярів та їхні родини до процесу енергозбереження і раціонального використання ресурсів. Ми сподіваємося, що виконання однієї з головних цілей проекту — створення реального прикладу енергоощадного підходу в освітньому закладі міста Харкова — допоможе поширити цей досвід в регіоні.

canadian-fund premier

 
Home News Other News «МАМА-86-Харків» розпочала впровадження проекту з енергозбереження та енергоефективності
Google+