У Києві відбувся IX Міжнародний водний форум AQUA UKRAINE – 2011 Друк
П'ятниця, 11 листопада 2011, 12:36

AKVA-logo-240x160З 8 по 11 листопада 2011 у Києві проходив IX Міжнародний водний форум AQUA UKRAINE – 2011, присвячений питанням водопостачання та водоочищення.

AQUA UKRAINE проводиться щороку відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України з метою впровадження світових стандартів і новітніх досягнень у водному господарстві України. Організаторами форуму є Міністерство регіонального розвитку, будівництва, житлового та комунального господарства України, Міністерство екології і природних ресурсів України, Державне агентство водних ресурсів України, Messe Berlin GmbH та ТОВ «Міжнародний виставковий центр» за підтримки Асоціації «Питна вода України» та Асоціації «Укрводоканалекологія».

В рамках форуму відбулась низка конференцій, засідань робочих груп, семінарів та тренінг з технологій водоочистки. Також протягом 3 днів відбулася виставка AQUA UKRAINE, яка презентувала сучасні технології, продукцію та матеріали та інформацію щодо води. Заходи Форуму зібрали провідних фахівців та експертів водної галузі із урядових та громадських організацій, наукових закладів, водоканалів та бізнес структур України та з закордону.

ВЕГО «МАМА-86» взяла участь в одному з заходів Форуму — конференції «Питна вода України — здоров’я нації», що була присвячена актуальним проблемам галузі, питанням її реформування, включаючи питання залучення приватного сектору в галузь водопостачання та водовідведення, розвитку законодавчої бази, проблемам запровадження нових стандартів та нормативів, представленню нових технологічних рішень та досвіду провідних водоканалів. Координатор програми «Вода і санітарія ВЕГО «МАМА-86» Ганна Цвєткова виступила із доповіддю на тему: «Право на воду і санітарію: глобальні підходи і українські реалії». Під час конференції та виставки були розповсюджені серед учасників Форуму останні публікації ВЕГО «МАМА-86», зокрема «Право на воду та санітарію: законодавча база та ситуація в Україні», «Протокол про воду та здоров’я: завдання та шляхи впровадження» та інші.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Головна Питна вода та санітарія Новини У Києві відбувся IX Міжнародний водний форум AQUA UKRAINE – 2011
Google+